Lato - stawy
Nowy Rok 2016
Dzień Pracownika Socjalnego
Wycieczka do Wrocławia
Na polanie
Nordic listopadowy
Rajd rowerowy
Podsumowanie projektu
Rajd do ZOO
Sfajki1

Nadziewane pomidorki

jolanta.ch włącz . Opublikowano w Kulinaria

Składniki:

  • 6 pomidorów,
  • 1 torebka ryżu,
  • 40 dkg pieczarek,
  • koperek,
  • cebula,
  • ząbek czosnku

Przygotowanie :

Ugotować ryż, pokroić cebulę i oczyszczone pieczarki, podsmażyć, wszystko razem wymieszać wykorzystując miąż z wydrążonych pomidorków, dodając  koperek  i  czosnek  według uznania. Nadziewać wydrążone pomidory  i  zapiekać  w  piekarniku  w  temp. 180 st. przez ok. 20 minut. Smacznego

JCH

Zdjęcie-0401

Logo Projektu

Projekt współfinansowany przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej