Lato - stawy
Nowy Rok 2016
Dzień Pracownika Socjalnego
Wycieczka do Wrocławia
Na polanie
Nordic listopadowy
Rajd rowerowy
Podsumowanie projektu
Rajd do ZOO
Sfajki1

Archiwum

Kartoflane kotlety

dwcho włącz . Opublikowano w Kulinaria

Składniki:

25 dag ziemniaków

1 jajko

cebula nieduża

olej

sól, pieprz, natka pietruszki

tarta bułka

Wykonanie:

Ugotowane ziemniaki zemleć, wymieszać z posiekaną i zrumienioną cebulą, natką, jajkiem i przyprawami. Uformować kotlety, usmażyć i podawać z sosem pieczarkowym oraz surówką.

Danuta Wereszczyńska-Choryńska

placki kotlety 1 placki kotlety 2 placki kotlety 3 placki kotlety 4

Logo Projektu

Projekt współfinansowany przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej